Asrubbers vervangen caravan

As Rubbers vervangen

Wij doen asrubbers vervangen in samen werking met Triorep dit bedrijf is het enige bedrijf in Nederland die dit mag doen van Alko ! zie hier onder het filmpje wat er dan gedaan word. wij doen dan het onderhoud en als advies asrubbers er zijn gaan we naar Triorep.

 

waarom asrubbers zo belangrijk:

– Vering van u caravan / aanhanger

– Beter weg liggen voor rijkomfoort – Behoud van de caravan dat de vering in orde is vangt deze de eerste klappen op van de weg, wat kan er stuk gaan bij geen herstel

Scheur boven de deur, keuken blok / hangkast komt los van de wand. banden die aparte weg slijten.

 

As rubbers is ook een wettelijke eis de vering moet in order zijn !

 

Bij vragen neem contact met ons op 036-5400909 of stuur een mail info@acb-caravans.nl

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf