Aankoopkeuring

Kunt u een caravan kopen van een particulier, een kennis, familielid of via marktplaats en wilt u weten hoe de technische staat is van de caravan ?

Wij verzorgen  aankoopkeuringen met een rapport erbij met de gebreken en reparatie-adviezen. Deze  aankoopkeuring lijkt erg veel op een Bovag onderhoudsbeurt maar in dit geval stellen alleen maar zaken vast. Er wordt niets vervangen. We kijken hoe de staat is van het voertuig en in overleg, als we geen gekke dingen tegenkomen, kan de keuring worden uitgebreid naar een Bovag onderhoudsbeurt.

Bel voor een afspraak dan proberen we de aankoopkeuring zo snel mogelijk in te plannen, 036-5400909 zodat de kopende en/of verkopende partij weet hoe de staat is van het voertuig. Met een aankoopkeuring komt u  niet voor grote verrassingen te staan. Koper en verkoper weten dan meer over de technische staat.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf