Werkplaats

Voor onderhoud, reparatie en het monteren van accessoires aan uw caravan, camper, vouwwagen of aanhanger bent u bij ons aan het juiste adres! Onze gediplomeerde monteurs voeren deze werkzaamheden uit in onze ruime moderne werkplaats. Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden die wij in de werkplaats uitvoeren in het menu bovenin onder ‘werkplaats’. Dit alles met Bovag garantie. Schadeformulier nodig? Klik dan hier.

Hieronder ook de prijslijst voor onderhoudsbeurten 2023

Prijslijst 2023 OB

Welkom bij Almeers Caravan Bedrijf, dé specialist in schadeherstel voor caravans, campers en vouwwagens van alle merken. We begrijpen hoe vervelend het is om schade aan uw geliefde object op te lopen, en daarom staan wij klaar om u te helpen met een vakkundige reparatie en een soepele afhandeling met de verzekering.

 

Hoe werkt het?

 

 1. Meld de schade bij uw verzekering: Zodra u schade heeft opgelopen, meldt u dit bij uw verzekering.
 2. Kom naar ons toe: Breng uw beschadigde caravan of camper naar onze locatie en neem het schadenummer mee.
 3. Intake en schadetaxatie: Samen met u maken we een grondige inspectie van het voertuig en bespreken we wat er precies is gebeurd.
 4. Schaderapport en verzekeringsafhandeling: Wij stellen een gedetailleerd schaderapport op en bespreken dit met uw verzekeringsmaatschappij of een schade-expert, indien nodig.
 5. Reparatie en onderdelen: Na goedkeuring van het schaderapport bestellen we de benodigde onderdelen en bespreken we met u wanneer we met de reparatie kunnen beginnen.
 6. Terug naar uw stalling of ophalen: Na het herstel kunt u uw caravan of camper bij ons ophalen, of we brengen deze terug naar uw stalling op de buiten vaart. We handelen ook de betaling met uw verzekering voor u af.

Eigen risico: Houd er rekening mee dat als u een eigen risico heeft, dit door u betaald moet worden na de herstelwerkzaamheden.

 

Wat kunnen wij zoal repareren?

 

 • Vervangen van dakluiken
 • Herstellen van luifels die zijn stukgewaaid
 • Reparatie van de zijwand bij deuken, bijvoorbeeld door een luifelpoot
 • Mover die klem heeft gezeten
 • Vervanging van dakplaten bij hagel- of stormschade
 • Herstel van bumpers of hoekstukken na een aanrijding

 

Waarom kiezen voor Almeers Caravan Bedrijf?

 • 27 jaar ervaring: We hebben een schat aan ervaring in het herstellen van schade aan caravans, campers en vouwwagens.
 • 10 jaar garantie: Bij schadeherstel bieden wij u 10 jaar garantie, onder voorwaarden.
 • Samenwerking met Re-Camp: We hebben een goede samenwerking met Re-Camp voor een nog breder aanbod van diensten en garanties.
 • Bovag lid: We zijn trots lid van BOVAG, wat betekent dat we werken volgens hun voorwaarden en garanties.

 

 

Klein tip bij schade:

 

 • Meld de schade direct bij uw verzekering.
 • Maak een afspraak bij Almeers Caravan Bedrijf voor een intake en schadetaxatie via 036-5400909 of info@acb-caravans.nl.
 • Neem het schadenummer, schadedatum, polisnummer en de naam van uw verzekeringsmaatschappij mee.
 • Bij schade in het buitenland en onzekerheid over de te nemen stappen, kunt u gerust contact met ons opnemen. We zullen ons best doen om u te helpen waar mogelijk.

 

Ongeacht welke schade uw caravan of camper heeft opgelopen, bij Almeers Caravan Bedrijf bent u aan het juiste adres voor vakkundig en betrouwbaar schadeherstel. We staan voor u klaar en werken met alle verzekeringen samen. Kies voor ons, en uw object wordt in vertrouwde handen gerepareerd met garantie en volgens BOVAG-normen.

Direct contact

Neem contact op

Locatie en route

Kom langs in de winkel

Social Media

Blijf op de hoogte