Accessoires

Heeft u aanvullende wensen voor uw caravan, camper of vouwwagen? Wilt u graag genieten van een boiler, airco of een automatisch satellietsysteem? Of heeft u liever het gemak van een mover of een extra serviceluik?
Graag adviseren wij u over de mogelijkheden op dit gebied.

 

MOVERS

U komt aan op de camping en krijgt een plekje tussen twee andere caravans aangewezen. Caravan afkoppelen en met de hand tussen de scheerlijnen door manoeuvreren. Of na 3 weken vakantie de caravan willen wegduwen en dit wil niet omdat de wielen in een kuil staan. Komt het u bekend voor? Een caravanmover is de uitkomst! De caravanbanden worden aangedreven door middel van twee van rollen, voorzien van 12V motor. Door middel van een afstandsbediening zet u de caravan eenvoudig op de juiste plaats.
Wij leveren movers van de merken Al-Ko, Truma, Reich Easydriver en Enduro.
en ook vanaf 2021 Fritz-Berger mover.

Airco 

Is het te warm in de camper of caravan hier hebben we ook oplossing voor
wij kunnen voor u een Airco op het dak van het voertuig monteren of een in de bankkast / of onder het bed.
Dit doen we vaak met het merk Dometic deze levert goed kwaliteit airco

Zonnen panelen 

heeft u extra stroom nodig en u staat niet op de camping of camper plaats
kom dan eens langs en laat u informeren naar de mogelijkheid voor zonnenpanelen.

Schotel 

TV kijken op u vakantie adres ?
wij kunnen divers soorten en type leveren

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf