Onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan, camper of vouwwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden kampeermiddel ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan, camper of vouwwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u op weg bent naar uw vakantiebestemming. Daarom adviseert de BOVAG om minimaal eens in de twee jaar een BOVAG Onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service.

Hoe werkt de BOVAG onderhoudsbeurt?

Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw kampeermiddel. Er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid, zoals van de gasinstallatie. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

De voordelen van een BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan

 • Controle op wettelijke eisen
 • Controle op veiligheid
 • Uitgebreid keuringsrapport digitaal met foto’s
 • Onderhoud aan uw caravan
 • Gas systeem word getest op juiste werking en afgeperst
 • In overleg met u herstelwerkzaamheden
 • BOVAG-keuringssticker
 • Drie maanden reparatiegarantie
 • Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!

We bieden de mogelijkheid om ook alleen het chassis onderhoud te laten doen!Vouwwagens of aanhangers zijn daarom bij ons ook welkom.

Prijzen van onderhoudsbeurt 2023

 •  Chassis onderhoudsbeurt Bovag (enkel as)  exclusief onderdelen € 235,- incl btw.
  (voor caravans, vouwwagens, aanhangers / boot trailers)
 • Bovag onderhoudsbeurt groot (enkel as)  exclusief onderdelen € 275,- incl btw.

Garantie

De BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan is een zeer complete beurt voor uw caravan, uitgevoerd door een gediplomeerde specialist bij een professioneel bedrijf. U ontvangt een reparatiegarantie van drie maanden.

* BOVAG onderhoudsbeurt i.c.m. een APK-keuring voor uw camper.
Dit gebeurt via 3e partij bij ons in de buurt

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf