Onderhoud

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan, camper of vouwwagen en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden kampeermiddel ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan, camper of vouwwagen kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Daarom adviseert de BOVAG om minimaal eens in de twee jaar een BOVAG Onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service.

 

Hoe werkt de BOVAG onderhoudsbeurt?

 

Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw kampeermiddel. Er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid, zoals van de gasinstallatie. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

De voordelen van een BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan

  • Controle op wettelijke eisen
  • Controle op veiligheid
  • Uitgebreid keuringsrapport
  • Onderhoud aan uw caravan
  • Gas systeem word getest op juiste werking en afgeperst
  • In overleg met u herstelwerkzaamheden
  • BOVAG-keuringssticker
  • Drie maanden reparatiegarantie
  • Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!

 

Garantie

 

De BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan is een zeer complete beurt voor uw caravan, uitgevoerd door een gediplomeerde specialist bij een professioneel bedrijf. U ontvangt een reparatiegarantie van drie maanden.

 

* BOVAG onderhoudsbeurt i.c.m. een APK-keuring voor uw camper.
Hier zoeken we een nieuw partner voor dit hebben we altijd gedaan met de automaten maar dit bedrijf heeft de werkzaamheden vanaf eind mei 2016 gestaakt als we hier iemand anders voor hebben gevonden zullen wij dit melden.

Direct contact

Neem contact op

Locatie en route

Kom langs in de winkel

Social Media

Blijf op de hoogte