Caravans movers

Caravan-mover

Dit zijn de standaard movers die wij leveren. Voor meer informatie over deze movers kunt u de brochures bekijken via de onderstaande linkjes, of u kunt contact met ons opnemen.

 

Wat is het voordeel van een caravan mover ? Het grote voordeel is dat de electro motoren de caravan op iedere gewenste plek kan rijden zonder dat u hier veel voor moet doen. Een verhoging oprijden of vlak langs uw huis de caravan rijden wordt een fluitje van een cent met een mover. Er zijn veel merken movers te koop maar wat ze bijna allemaal hetzelfde maakt, is dat er 2 types zijn:  handbediend/semi-automaat en volautomaat.

Handbediend: je moet de motoren handmatig naar de band brengen. Dit kan via een hendel systeem of met een dopsleutel 19 (of de uitdraaislinger van de caravan).

Volautomaat: hierin zit een extra motor die de mover naar de band toe brengt. Via de afstandsbediening kunt u met een simpele knop de mover activeren en is de mover meteen gebruiksklaar.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf