Vochtmeting

Een vochtmeting is belangrijk voor alle caravans en kan de garantie bij nieuwe caravans/campers verlengen.

Bürstner geeft 5 jaar waterdichtheidsgarantie en vanaf 2019 model 10 jaar.

LMC caravans geeft vanaf 2015 12 jaar waterdichtheidsgarantie op nieuwe caravans.

Eriba caravans geeft 6 jaar waterdichtheidsgarantie.

Om deze garantie niet te laten verlopen dient uw caravan 1x per jaar te worden gecontroleerd op vochtinwerking van buitenaf. Als wij dit voor u doen, meten wij de caravan/camper met een vochtmeter op de belangrijkste punten en melden de caravan voor u af bij de fabriek. Dit afmelden doen we om te registreren dat de vochtcontrole heeft plaatsgevonden.

Aan het uitvoeren van de vochtcontrole om de garantie te verlengen zijn kosten verbonden. Kijk voor de exacte prijs bij ‘Afspraak maken’. Bij het uitvoeren van een BOVAG onderhoudsbeurt zit een kleine vochtcontrole wel inbegrepen in de prijs.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf