Camper onderhoud

Camper onderhoud via de Fiat dealer ook bij ons mogelijk

Wij kunnen de caravan gedeelte voor u doen met Bovag en zij doen de auto gedeeld van Fiat.

 

we zijn een samen werking aangegaan met Auto palace in Almere de fiat dealer
hierbij de prijs en mogelijkheden

  • Jaarlijks Basis onderhoud Camper (olie en oliefilter vernieuwen + algehele controle auto)  incl. evt APK € 289,= incl. BTW (excl. afmeldkosten € 4,90 )
  • Losse APK Camper € 59,= incl. BTW (excl. afmeldkosten € 4,90)
  • Airco Fris Service  € 39,= incl. BTW
  • Airco Intensieve Service  € 89,= incl. BTW  
  • Airco onderhoud (legen, vacumeren en vullen evt incl. fluor) R1234YF € 299,= incl. BTW
  • Airco onderhoud (legen, vacumeren en vullen evt incl. fluor) R134A € 179,= incl. BTW
  • Brandstofsysteem reiniging € 21,85 incl. BTWom de camper te laten onderhouden binnen kant doen wij de auto gedeelte dan Auto palace

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf