Camper kopen

Waarom een camper kopen bij ACB?

we zijn vanaf modeljaar 2021 LMC camper dealer geworden !

Wij verkopen gebruikte campers in opdracht van klanten.
Dat betekent dat u een camper koopt van een particulier, maar wel Bij ACB! Met onze kennis van de camper en een eerlijke beoordeling van de technische staat, dus zonder vervelende verrassingen.

Wij hebben namelijk verstand van campers en caravans!

Als u bij ons een camper koopt, dan krijgt u ook tekst en uitleg over de werking van de camper als u hem ophaalt, zodat u weet hoe alles werkt.

We kunnen ook een financiering en verzekering voor u regelen.

De camper kan APK gekeurd worden voor de aflevering en het interieur gedeelte kan Bovag gekeurd worden. (APK wordt door derden gedaan).

Alle campers worden door ons gecontroleerd op vocht !

Bovag onderhoudsbeurt (interieur) en APK tegen meerprijs mogelijk !

bekijk hier het aanbod

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf