Werkplaats tips

Enkele tips van onze werkplaats:

 

  • Controleer regelmatig de bandenspanning. Verkeerde bandenspanning kan zorgen voor een klapband ! De juiste bandenspanning vindt u op het onderhoudsrapport
  • Denk om de leeftijd van uw banden. Het advies is om de banden na 6 jaar te vervangen !

 

  • Boiler en watertank aftappen voordat de caravan de winterstalling in gaat. Helaas zien we nog regelmatig stuk gevroren boilers en  kapotte waterkranen. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden

 

  • Haal de accu uit de caravan/camper voordat deze de winterstalling in gaat. Zet deze vervolgens 1 x in de 6 weken onder lading, dit voorkomt dat hij leegloopt en verlengt de levensduur van uw accu.

Een andere leuke tip van de monteurs.

 
Altijd willen weten wat er gedaan wordt tijdens een Bovag onderhoudsbeurt ?
Op 27 maart 2020 hebben we een open avond in onze werkplaats waar de monteurs aan kleine groepjes  laat zien wat er gedaan wordt bij een onderhoudsbeurt.
Interesse?
Meld je dan aan via info@acb-caravans.nl  onder vermelding van “open avond 27-3-2020”

We beginnen om 19.00 uur.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf