Inkoop/Bemiddeling

Wilt u een caravan verkopen en geen gezeur aan de deur?

Wij doen aan verkoop bemiddeling, wij zetten de caravan dan bij ons op het terrein en online te koop voor een met u afgesproken prijs.  We doen voor u de onderhandeling met de nieuwe koper en verkopen voor de afgesproken prijs.

Hiervoor vragen wij een vergoeding. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op!

Wat is handig om bij de hand te hebben:

  • de gegevens van de caravan zoals merk, type, bouwjaar en modeljaar
  • wat er extra bij de caravan zit bijvoorbeeld voortent, luifel of mover dit kan de caravan een meerwaarde geven!

"*" geeft vereiste velden aan

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf