Verhuur caravans

 

LMC Innovan Bus camper

nieuw in het programma bij LMC Bus campers met de naam Innovan

wij hebben er paar besteld kijk op website voor aanbod
https://www.acb-caravans.nl/campers/aanbod-verkoop/

 

https://issuu.com/almeerscaravansbedrijf/docs/lmc_21.005_katalog_innovan_290x210_nl_rz_web

Deze compact camper is ideaal voor de kampeerder die van niet te groothoud met deze camper kan je makkelijk even dag je naar de stad maar je kan ook heerlijk in de natuur kamperen.

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf