LMC Style Exclusief NL

LMC caravan heeft voor 2018 3 nieuwe actie modellen gemaakt, genaamd Exclusief
Het gaat hier om 3 modellen 450 D & 440 E & 440 D.

Deze caravans zijn bij ons te zien in de showroom en bent van harte welkom. Natuurlijk zorgen wij voor een lekker bakje koffie.

Zie de flyer hier onder:

LMC Style Exclusive – Nederland flyer v2 LR

 

 

 

 

LMC bouwt zijn caravans met de speciale LLT (Long Life Technology). Dankzij deze techniek kan de garantie op waterdichtheid verlengd worden tot maximaal 12 jaar waterdichtheid! *

* de caravan dient 1 x per jaar voor controle aangeboden te worden aan de dealer voor een waterdichtheidscontrole (niet gratis)

Contact

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag!

🎄🔔 Beste klanten,

Met de kerstvakantie in het vooruitzicht willen we jullie laten weten dat we van 23 december 2023 tot en met 8 januari 2024 gesloten zijn om te genieten van deze feestelijke periode en tijd door te brengen met onze dierbaren.

Maar voor degenen die al druk bezig zijn met het plannen van toekomstige festiviteiten, hebben we goed nieuws! Onze deuren zullen nog drie extra dagen geopend zijn in samenwerking met verkoopvuurwerk.nl. Reserveer de data 28 december 2023 tot en met 30 december 2023 in jullie agenda, want we staan klaar om jullie te helpen bij het selecteren van adembenemend vuurwerk voor een spectaculaire start van 2024.

We moedigen jullie aan om alvast veelbelovende plannen te maken voor het nieuwe jaar en kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen tijdens deze speciale vuurwerkverkoopdagen.

Namens het hele team wensen we jullie een betoverende kerst en een sprankelend nieuwjaar toe, gevuld met vreugde en geluk!

Hartelijke groeten,

Team Almeers Caravan Bedrijf