ACB Caravans in Almere kan vol trots melden vanaf 27 april 2016 officieel Eriba dealer te zijn geworden. Eriba heeft hiermee zijn 13de dealer binnengehaald en ACB is de enige Eriba dealer in Flevoland.

ACB Caravans is een gezellig familiebedrijf dat in 1997 is gestart en al bijna 20 jaar dealer van Bürstner en LMC caravans. Vorig jaar werd aan dit spectrum al de Sunlight caravan toegevoegd en vanaf nu zijn we dus ook Eriba dealer. Vanaf augustus zullen de 2017 modellen de showroom binnengereden worden maar u bent uiteraard al van harte welkom voor onderhoud en herstel van uw Eriba caravan. Onze vakkundige monteurs zijn al helemaal klaar voor uw caravan.

“Door dit dealerschap kunnen wij nog meer verschillende types en modellen aanbieden zodat onze klanten nog meer keus hebben”, aldus Ruud Davids. De klanten hadden al niet te klagen want naast de vele nieuwe en gebruikte caravans konden ze hier ook al terecht voor service en onderhoud, outdoor kleding, het vullen van gasflessen en ACB Caravans heeft de grootste campingshop van Flevoland.

Uiteraard wordt er altijd een lekker kopje koffie gezet en staan service en vakmanschap hoog in het vaandel. U bent van harte welkom bij ACB Caravans, Draaibrugweg 10, industrieterrein “de Vaart” in Almere Buiten.

Informatie over de Eriba Caravans